DOEN werkt met plezier en resultaat

Doeners

Ik ben Dominique van ‘t Hoog. Ik woon met plezier in Amersfoort. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met reizen, sporten of naar musea. Ik krijg energie van het werken met mensen en ben intrinsiek gedreven om anderen te helpen.

Sinds 2007 ben ik zelfstandig ondernemer. DOEN Werkt heeft een vaste klantenkring, die we goed kennen. Ik voel me in mijn werk nauw betrokken en wil graag dat het goed gaat met onze klanten. Goed personeel vinden, maar ook behouden is de kunst. Wetend hoe vacatures zijn ontstaan en hoe vaak dit voorkomt heb ik geleerd dat de onderlinge samenwerking binnen teams van invloed is op het verloop. Ik wilde verder gaan dan alleen nieuwe collega’s vinden, er ook voor zorgen dat zij zich verbinden als team en aan de organisatie.

Mijn werkervaring wordt ondersteund door een geaccrediteerd HBO diploma Professioneel Trainer & Coach. Daarnaast ben ik gediplomeerd Master practicioner NLP, Deep Democracy trainer (level 3) en Belbin trainer. Ik heb met goed gevolg de Atra intercedenten opleiding afgerond. Tevens ben ik geaccrediteerd tot het afnemen van persoonlijkheidsprofielen en competentietesten.

 • Dominique van ‘t Hoog
  Dominique van ‘t Hoog Eigenaar DOEN Werkt

  06-11923092

Partners

Onze dienstverlening wordt mede mogelijk gemaakt in samenwerking met ons netwerk van interim recruiters en trainers, en de volgende organisaties:

 • Mensen in Bedrijf (Belbin teamtrainingen / Deep Democracy)
 • Acadamy in huis (talentmanagement / loopbaanbegeleiding)
 • De Personeelskamer (interim HR management)
 • Life Tools (training / coaching)
 • About Payrolling (payrolling)
 • Matchpoint Amersfoort (MVO)

Interesse om partner te worden? We staan altijd open voor het aangaan van nieuwe samenwerkingsverbanden. Neem contact met ons op en deel je ideeën!

MVO

Maatschappelijk karakter

Wij willen onze missie: mensen met plezier laten (samen)werken voor iedereen bereikbaar maken, ook voor  organisaties met een maatschappelijk karakter en vaak een beperkt budget. Zowel onze recruitment- als onze teamontwikkeling diensten kennen voor stichtingen, verenigingen en andere maatschappelijke instellingen een gereduceerd tarief.

Meer weten? Neem contact op!

Contact

Vul onderstaande velden in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.