Wanneer komt jouw talent het beste tot zijn recht?

Hoe wij bemiddelen

Als werkzoekende ben jij voor ons net zo belangrijk als onze opdrachtgevers dat zijn. We nemen dan ook alle tijd en aandacht om jouw persoonlijkheid, mogelijkheden en ambities goed in beeld te krijgen. We behartigen jouw wensen en belangen integer en doelgericht. We hebben de tools om jouw talenten in kaart te brengen door middel van een online persoonlijkheidsprofilering. Hieraan kan ook een competentietest worden verbonden. Samen gaan we op zoek naar een werkomgeving waar jij het beste tot je recht komt en waar je ook op de lange termijn met plezier kan werken.

Onze vacatures zijn meestal vaste fulltime banen, soms tijdelijke en/of parttime banen. De vakgebieden waarin wij bemiddelen zijn inkoop, finance, sales & marketing, management en management support. We bemiddelen in functies vanaf MBO+ niveau tot en met Directie. Onze vaste klantenkring bevind zich met name binnen productie – en handelsondernemingen. Daarnaast bevinden zich enkele opdracchtgevers binnen de in de zakelijke en financiële dienstverlening. Door de vertrouwensrelatie die wij hebben met onze klanten zijn wij voor jou de ideale kruiwagen. Wij krijgen zaken voor jou gedaan!

Bekijk hier onze vacatures!

Dit zeggen anderen

  • DOEN Werkt begrijpt wat belangrijk is: goede communicatie en enthousiast persoonlijk contact. Er was betrokkenheid gedurende het hele traject bij mij als persoon. Ik kreeg veel informatie over de organisatie en de functie, wat goed van pas kwam goed bij de voorbereiding van de sollicitatiegesprekken.

    Jan-Willem van der Wildt
  • De eerste kennismaking heb ik ervaren als zeer professioneel en aangenaam persoonlijk. Ik vind hun aanpak verfrissend en onderscheidend van andere bureaus. Dominique is transparant en doortastend. Met haar empathisch vermogen weet zij het beste uit iemand te halen en ze spiegelt met zowel opdrachtgevers als kandidaten. DOEN Werkt daar vertrouw ik op.

    Raffaela Gros

Over ons

Onze missie en drijfveer is: mensen met plezier laten (samen)werken.  Dit is volgens ons bepalend is voor de ontwikkeling en het succes van individuele werknemers, teams en organisaties.

We doen dit door het invullen van vacatures op het gebied van inkoop, finance, sales en marketing voor onze klanten, veelal productie- en handelsondernemingen. En door het faciliteren van teambuilding; gesprekken, activiteiten en trainingen voor teams en managers.

DOEN Werkt is een positief kritische sparringpartner, open, eerlijk, en betrokken. We werken resultaatgericht en vanuit persoonlijke aandacht. We tonen lef, initiatief, daadkracht en doorzettingsvermogen. Wij blijven zelf ook continu leren en ontwikkelen, zodat we ons werk zo goed mogelijk  blijven doen en omdat het leuk is!

Contact

Vul onderstaande velden in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.