32-40, Locatie: Randstad

Wij zoeken

Met liefde en daadkracht helpt Bliss organisaties succesvol te veranderen en innovaties te realiseren. Jouw rol is een combinatie van sales- en accountmanagement. In de scale-up fase waarin Bliss zich nu bevindt, ben jij actief op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Een boeiende en aansprekende klantenkring, met name gesitueerd in en rond de randstad, werkt aan de verandering, of verbetering van hun organisatie. Dit doen zij samen met de consultants van Bliss. Als Accountmanager ben jij een sparringpartner voor de klanten die jij binnenhaalt en een aanspreekpunt voor de consultants & freelancers die daar werkzaam zijn.

Samen met twee directe collega’s zijn jullie dé aanjagers van groei en met deze groei, groeit het commerciële team mee. Je zet jouw netwerk actief in om nieuwe klanten te werven. Dit is in verhouding nu ongeveer 70% van jouw werk. Die klanten blijven onder jouw hoede vallen, waardoor de verhouding verandert. Wanneer het salesteam groeit kan jouw rol desgewenst veranderen, zoals een focus op nieuwe- of bestaande klanten.

Jij zorgt voor het uitbrengen en opvolgen van offertes. De werving van consultants wordt door jouw collega’s gedaan, maar als het nodig is dan help jij mee met het vervullen van de opdrachten.

Verandermanagement kun je leren, als het je aanspreekt en jij de juiste vragen weet te stellen. Je onderhoudt een intieme klantrelatie. Je weet precies wat hen bezighoudt, welke visie zij hebben en wat dit vraagt van hun interne organisatie. Hierbij signaleer jij commerciële kansen, die een win-win situatie opleveren voor de klant als voor Bliss, in de vorm van nieuwe opdrachten.

Bliss telt 24 m/v (& counting), hoogopgeleide (young) professionals. Voor jouw accountplan zet je het netwerk van alle collega’s in, zodat er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Er is veel aandacht voor jouw groei- en ontwikkeling, door training en coaching op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Jij bent veel onderweg en werkt waarvandaan je maar wilt. Met regelmaat werk je vanuit het prachtige kantoor in Leiden. Een inspirerende omgeving, met een enthousiast, gedreven en informeel team, een fijne sfeer en veel dynamiek!

Wij bieden

  • Vrijheid in je functie, waardering en uitdaging! Een vaste baan, direct in dienst bij Bliss.
  • Salaris afhankelijk van ervaring: 3.000 – 4.000 (o.b.v.40 uur), mobiliteitsbudget € 675 p.m., opleidingen en trainingen, een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, toffe personeelsuitjes, flexibiliteit in je werktijden en in de vorm en inhoud van jouw dag!
  • Een solide werkgever in de lift, met een uitstekende reputatie en een warm hart;
  • Groeiperspectief, op persoonlijk en zakelijk niveau.

Onze ideale…Accountmanager / Salesmanager / Business developer… PERSOONLIJKHEID!

Jij bent intrinsiek gemotiveerd om nieuwe mensen te leren kennen en te verbinden. Netwerken is iets dat je gewoon doet, omdat je dat leuk vindt. Je bent een betrokken gesprekspartner en achterhaalt de vraag achter de vraag. Je hebt affiniteit met verandermanagement en bent organisatiesensitief of je hebt zelf als veranderaar gewerkt. Je bent ook een deal-closer, authentiek, empathisch en toegankelijk.

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in commerciële buitendienstfunctie, branche ervaring is een pré, met een representatieve ‘trackrecord’;
  • Affiniteit met verbeter- en verandertrajecten;
  • Je bent beschikbaar voor 32 – 40 uur en bent graag onderweg;

Bliss geloofd dat het behalen van resultaten en het hebben van plezier hand in hand gaan. Binnen het faciliteren van verandering zijn er vier expertisegebieden gedefinieerd: Project Management, Agile Change Management, Business Improvement Management en Implementatie Management.

Reageren kan tot uiterlijk 10 december, wij reageren binnen 2 werkdagen!
Benieuwd naar deze uitdaging? Stuur jouw reactie, of stel je vraag telefonisch of per app: 06-11923092.

bekijk andere vacatures

Contact

Vul onderstaande velden in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.