32-40, Locatie:

Wij zoeken

In deze commerciële buitendienst is jouw jaarplan gericht op het opbouwen en onderhouden van langdurige zakelijke klantrelaties met grote wagenparken. Jij adviseert deze bedrijven rondom alle facetten van zakelijke mobiliteit. Natuurlijk word je ondersteund met interne trainingen om jouw expertise te verdiepen en verbreden.

Jij inventariseert de huidige en gewenste situatie en draagt maatwerk oplossingen aan. Jij bent in staat om complexe zaken gemakkelijk aan klanten uit te leggen. Jij geeft advies over het verduurzamen van het wagenpark en het verlagen van CO2 uitstoot. Je verdiept je in het aanbod personen- en bedrijfswagens en bedrijfswageninrichtingen en kent de trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Je weet alles over elektrisch rijden, alternatieve brandstoffen en laadoplossingen.

Je werkt bij het gerenommeerde en succesvolle familiebedrijf Zeeuw & Zeeuw. Jouw werkgebied is de regio Den Haag en Rotterdam. Je vertegenwoordigt in de eerste plaats het merk Nissan. Jij bent contactpersoon voor deze importeur en Nissan-expert aanspreekpunt voor collega’s. Ook de andere automerken van Zeeuw & Zeeuw behoren tot jouw productportfolio; je kunt aanbieden wat het beste past bij de klantbehoefte.Je neemt deel aan beurzen en netwerkevents. Je plant regelmatig belsessies in om jouw agenda wekelijks te vullen met persoonlijke gesprekken. Je werkt vanuit huis, of vanuit de vestiging, 32 of 40 uur. Je bent onderdeel van een team van 5 adviseurs. Reken op een informele werksfeer, een uitdaging op niveau, boeiende trainingen, sparringpartners en veel collegialiteit!

Wat maakt jou de ideale Specialist zakelijke mobiliteit?

  • Belangrijk is passie voor auto’s en dat gaat verder gaat dan ‘ik rij er graag in’. Dan pak je eventuele nog niet aanwezige kennis middels trainingen wel op;
  • Jouw ervaring laat een steady track record in sales zien, bij voorkeur binnen de autobranche;
  • Je hebt (of krijgt) kennis van fiscale voordelen en subsidies en diverse financieringsvormen;
  • Je bent daadkrachtig, klantgericht, commercieel, betrouwbaar en zelfstandig;
  • Je hebt sterke adviesvaardigheden en een goede Nederlandse taalbeheersing;
  • Je woont in de regio Den Haag/ Rotterdam en bent bereid om te reizen waar nodig;
  • Je bent bereid om te blijven leren om jouw expertise in jouw vakgebied en merk te behouden.

Wij bieden

  • Reken op een vaste baan in een informele werksfeer, een uitdaging op niveau, boeiende trainingen, fijne sparring partners, groeimogelijkheden en collegialiteit;
  • Salaris afhankelijk van ervaring: € 3.500 – € 4.900, 25 vakantiedagen, auto/laptop/telefoon, een goede pensioenregeling, onkostenvergoeding, in- en externe trainingen,studiemogelijkheden en regelmatig teamuitjes;
  • Een solide, ambitieuze en groeiende organisatie en een merk waar je trots op kunt zijn!

Onze opdrachtgever Zeeuw & Zeeuw is ambitieus, solide en een mensgerichte organisatie. Deze autogroep kent verschillende mooie merken. Ruim 600 medewerkers werken dagelijks met veel passie en betrokkenheid en krijgen ruimte om mee te denken en mee te groeien.

Reageren kan tot 31 maart, wij reageren binnen 2 werkdagen!
DOEN Werkt maakt voor Zeeuw & Zeeuw de eerste selectie. Deel jouw cv via de button, t.a.v. Dominique van ’t Hoog (v). Bel, mail, of app gerust bij vragen: 0611923092/ info@doenwerkt.nl.

bekijk andere vacatures

Contact

Vul onderstaande velden in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.