32-40, Locatie: Driebergen-Rijsenburg

Wij zoeken

Holland Water is een scale-up met een missie: waterbeheer moderniseren en verduurzamen middels innovatieve watertech. De onderneming schudt hiermee de slaperige markt voor water- en legionellabeheer flink op! Uit het brede portfolio van watertech systemen en aanverwante diensten kneedt Holland Water oplossingen op maat voor de zakelijke markt in binnen- en buitenland.

Jij staat aan de basis van de commerciële groei van Holland Water

Als Commercieel Productmanager ben jij een cruciaal onderdeel van deze expansiedrift. Je hebt een neusje voor kansen, neemt initiatief en enthousiasmeert het team. Je geniet van de ambitie, het tempo en de successen. Tegelijkertijd heb je sterke schouders en ga je goed om met weerstand en tegenslagen. Je overwint ze en houdt vol totdat het doel is bereikt.

Jij ziet het portfolio als jouw kindje en verkent mogelijkheden voor uitbreiding en optimalisatie, op basis van wat je ziet en hoort in de markt en bij klanten. Je denkt graag een paar stappen vooruit. Jouw ideeën bespreek je met de Technische Productmanager en samen werken jullie aan de zorgvuldige ontwikkeling en concrete introductie van nieuwe systemen en diensten. Jij verzorgt de commerciële onderbouwing, jouw collega de technisch uitwerking.

Je monitort en bewaakt de financiële performance en lifecycle van alle producten, en houdt jouw leidinggevende (de Head of Product Management) en de rest van het management team hiervan  op de hoogte. Je werkt nauw samen met collega’s van Sales en Marketing Communications, en draagt bij aan de creatie en optimalisatie van salessegmentplannen en campagnes.

Onze ideale Commercieel productmanager:

 • Je bent een ondernemer, commerçant, strateeg, onderzoeker, specialist en teamspeler;
 • Je kunt omgaan met een grote verantwoordelijkheid, autonoom werken, samenwerken en
  adviseren aan het MT;
 • Jouw hart maakt een sprongetje bij duurzaamheid en innovatie;
 • Je hebt een commerciële HBO- of WO-opleiding en affiniteit met techniek;
 • Je hebt recente werkervaring in dit vakgebied;
 • Je bent een wizard met Excel en ervaren met dataverwerking en analyse;
 • Je werkt 38 uur, waarvan in ieder geval 3 dagen vanuit kantoor in Driebergen-Rijsenburg,
  verder bepaal je zelf waar of wanneer je werkt.

Wij bieden

 • Uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid, waarbij je maatschappelijk en zakelijk bijdraagt aan duurzaamheid, en impact maakt;
 • Een stimulerende werkgever met aandacht voor jouw ontwikkeling;
 • Salaris is afhankelijk van ervaring; niet in beton gegoten. Een goed pensioen, 25 vakantiedagen, opleidingsbudget, collectieve verzekeringen en reiskostenvergoeding;
 • Flexibiliteit ten aanzien van de indeling van werkdagen, werkplek en uren.

Werken bij Holland Water betekent onderdeel zijn van een missie gedreven marktleider. Zij ontwikkelen, leveren en beheren watertech systemen en diensten, voor de behandeling van drinkwaterinstallaties en koeltorens. Holland Water gelooft in slimmer, goedkoper en milieubewuster watermanagement, en investeert onvermoeibaar in de technologisering van waterbeheer.

Je werkt met gelijkgestemde professionals die alle ruimte krijgen om hun talenten in te zetten. Holland water deinst niet terug om heilige huisjes om te stoten (zowel in- als extern), verliest de essentie nooit uit het oog, zet stevig de schouders eronder en beleeft veel plezier aan de reis! De sfeer in het team is informeel, betrokken en gedreven.

Reageren kan tot 15-8 wij reageren binnen twee werkdagen.
DOEN Werkt maakt voor Holland Water de eerste selectie. Stuur jouw cv als bijlage via de button, of mail info@doenwerkt.nl, t.a.v. Dominique van ’t Hoog (v). Bel of app bij vragen: 06 11 92 30 92.

bekijk andere vacatures

Contact

Vul onderstaande velden in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.