24, Locatie: Barneveld

Wij zoeken

Jij vertaalt strategie en beleid naar passende acties en campagnes voor de Nederlandse markt. Jij zorgt in samenwerking met jouw Duitse collega’s voor het tot stand komen en uitvoeren van een marketing & communicatieplan voor de Nederlandse markt.

Jij zorgt voor het coördineren en uitvoeren van communicatie en PR uitingen (zowel offline als online) waaronder drukwerk, advertenties, nieuwsbrieven en persberichten. Je zorgt voor branding en promotie van de A-merk producten, met een focus op de producten voor de industrie. Uiteraard bewaak je hierbij de corporate identity. Je beheert de Nederlandse website en de social media kanalen binnen jouw aandachtsgebied. Je organiseert events voor klanten en partners. Je bewaakt het marketingbudget.

Je bent onderdeel van een gedreven en gezellig Marketingteam, bestaande uit 2 collega’s. Je werkt 24 uur vanuit het kantoor in Barneveld.
Dit verwachten wij van jou:

 • Een afgeronde mbo-4 opleiding, bij voorkeur richting Marketing & Communicatie;
 • Minstens 2 jaar relevantie werkervaring, opgedaan in de B-2-B markt;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift perfect en kunt je daarnaast ook goed uitdrukken in het Duits of Engels (ten behoeve van communicatie met het Duitse hoofdkantoor);
 • Je hebt oog voor detail, bent enthousiast, creatief en proactief;
 • Je denkt actief mee over de uit te voeren marketingactiviteiten;
 • Je bent gedreven om een teamprestatie neer te zetten.

Wij bieden

 • Een zelfstandige, gevarieerde en uitdagende rol, direct in dienst bij onze opdrachtgever;
 • Salaris € 2.500 – € 3.100, gezamenlijke lunch, 31 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, 8% vakantiegeld, een goede pensioen, reiskostenvergoeding, personeelsuitjes en collectieve verzekeringen;
 • Werken bij een gezellig, informeel, solide, ambitieus en professioneel bedrijf met een goede naam;
 • Korte lijnen, medezeggenschap, ruimte voor initiatief en ideeën;
 • Ruimte om je te ontwikkelen en om door te groeien.

Onze opdrachtgever is een internationaal productiebedrijf, van origine een familiebedrijf. De sfeer en cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid en teamgevoel, klantgerichtheid en een nuchtere en praktische aanpak. Altijd professioneel en ambitieus.

Reageren kan t/m 13 december, wij reageren binnen 3 werkdagen.
Als jij dé kandidaat bent, dan gaan wij direct met elkaar in gesprek. Ben jij enthousiast en/of nieuwsgierig? Stel je vragen gerust en zorg dat wij jouw C.V. als eerste zien. Solliciteren kan met één klik op de button en C.V. als bijlage, of via: info@doenwerkt.nl, t.a.v. Mw. Dominique van ’t Hoog. (06-11923092)

bekijk andere vacatures

Contact

Vul onderstaande velden in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.