40, Locatie: Amersfoort

Wij zoeken

Als autoverkoper vertegenwoordig jij twee snelgroeiende, veelzijdige automerken en een divers aanbod occasions. Je hebt een ideale combinatie van commerciële binnendienst en directe verkoop in de showroom in Amersfoort.

Een uitdagend en afwisselende baan iets voor jou?


Je hebt een drukke baan, die uit veel facetten bestaat. Jij bent er voor de klant en geeft telefonisch,per mail advies en informatie over offertes, proefritten, financieringen, inruilen, wet- en regelgeving en natuurlijk gaat het over het actuele aanbod. Daarvan zorg jij dat dit altijd actueel en juist online staat. Het is een sport om zoveel mogelijk potentiële klanten bij jou in de showroom te krijgen voor een live gesprek, of proefrit. Jij weet commerciële kansen te verzilveren.

Je bent ook verantwoordelijk voor de fysieke en administratieve afhandeling van verkochte auto’s. Je zorgt dat zaken zoals registratie, verzekering en eventuele financiering op tijd zijn afgerond en maakt het afhaalmoment een feestje voor de klant!

Jouw verdiensten vallen samen met jouw prestaties en hierop heb jij zelf veel invloed. De targets zijn uitdagend, maar zeker ook realistisch. De provisie is aantrekkelijk! Daarnaast krijg je natuurlijk ook een auto van de zaak. Je werkt in een gezellig team van in totaal 9 man, waarvan 3 collega’s in de sales.

Waarom willen wij jou als Verkoopadviseur?

 • Je hebt werkervaring opgedaan binnen de automotive;
 • Je hebt tenminste een mbo-4 opleiding, bij voorkeur richting sales of automotive;
 • Je bent commercieel, klantgericht en hebt sterk communicatieve vaardigheden;
 • Je werkt graag met targets en in een team;
 • Je woont in of nabij Amersfoort en bent fulltime beschikbaar, 4 dagen doordeweeks en    standaard op zaterdag.

Wij bieden

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie, waarin jij echt verschil kunt maken;
 • Aandacht voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
 • Basissalaris: € 2.200 tot € 2.600, maandelijks aangevuld met een aantrekkelijke en realistische provisieregeling, auto van de zaak, pensioenregeling, 25 vakantiedagen, studiemogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, reiskostenvergoeding en leuke teamuitjes.
 • Werken in een gezellig, informeel en gedreven team;
 • Professionele, moderne werkomgeving;
 • Een grote, stabiele werkgever met ambitie toekomstperspectief.

Groei en ontwikkeling bij een snelgroeiende organisatie!
Onze opdrachtgever is een innovatief en veelzijdig automerk met meerdere vestigingen, onderdeel van een grote organisatie bestaande uit meerdere producten en diensten. Hierdoor is er veel ruimte om door te groeien. Zowel in- als extern zijn zij professioneel, informeel, eerlijk, ambitieus, kwaliteit- en servicegericht.

Reageren kan t/m 13 december, wij reageren binnen 3 werkdagen.
Als jij dé kandidaat bent, dan gaan wij direct met elkaar in gesprek. Ben jij enthousiast en/of nieuwsgierig? Stel je vragen gerust en zorg dat wij jouw C.V. als eerste zien. Solliciteren kan met één klik op de button en C.V. als bijlage, of via: info@doenwerkt.nl, t.a.v. Mw. Dominique van ’t Hoog. (06-11923092)

bekijk andere vacatures

Contact

Vul onderstaande velden in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.