40, Locatie: De Meern

Wij zoeken

Jij vertegenwoordigt een snelgroeiend, veelzijdig en innovatief automerk. Je nodigt mensen zo veel mogelijk uit in de showroom, waar een plezierig, open en eerlijk gesprek de basis vormt voor jouw verkoopactiviteiten. Doorgaans verkoop jij de nieuwe auto’s, daarnaast kan het voorkomen dat je een dag op de occasion verkoop (van diverse merken) staat.

Jij voert telefonisch, per mail en persoonlijk klantgesprekken, waarbij je advies en informatie geeft over zaken zoals koopopties, inruilwaarde, financieringsmogelijkheden, acties, trends en ontwikkelingen.

Je stelt offertes op en geeft opvolging hieraan. Je zorgt voor het inplannen van proefritten, vraagt financieringen aan en houdt het online aanbod actueel.

Je verzorgt de fysieke en administratieve afhandeling van verkochte auto’s. Zaken zoals de registratie, verzekering en eventuele financiering zijn door jou op tijd afgerond. Het afhaalmoment van de auto maak jij een klein feestje voor de klant.

Jouw verdiensten vallen deels samen met jouw prestaties, met een uitdagen en haalbare target. Uiteraard vertegenwoordig jij het merk met een auto van de zaak. Je werkt in een gezellig jong team van in totaal 15 man, waarvan 4 directe collega’s plus de teamleider.

Wat maakt jou onze ideale verkoopadviseur:

 • Jij hebt werkervaring in de showroom opgedaan.
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO4 opleiding, bij voorkeur in commerciële richting;
 • Je hebt kennis van autotrends en ontwikkelingen en blijft daar graag in bij;
 • Je bent gedreven, klantgericht en communicatief vaardig;
 • Je werkt graag met targets en je werkt graag in een team;
 • Je woont in of nabij Utrecht (De Meern) en bent fulltime beschikbaar; 4 doordeweekse dagen
  en standaard op zaterdag.

Wij bieden

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie, waarin jij echt verschil kunt maken;
 • Aandacht voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
 • Basissalaris € 2.400 tot € 2.900, maandelijks aangevuld met een bonusregeling (gemiddeld ca. € 300 a € 400 p.m.), auto van de zaak, pensioenregeling, 25 vakantiedagen, studiemogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, reiskostenvergoeding en leuke teamuitjes.
 • Werken in een gezellig, informeel en gedreven team;
 • Professionele, moderne werkomgeving;
 • Een grote, stabiele werkgever met ambitie toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden.

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd en veelzijdig dealerbedrijf met meerdere vestigingen. Zij zijn onderdeel van een grote organisatie bestaande uit meerdere product- en organisatiemerken. Hierdoor is er veel ruimte om door te groeien. Zowel in- als extern zijn zij professioneel, informeel, eerlijk, ambitieus, kwaliteit- en servicegericht.

Solliciteren kan t/m 10 december, je hoort van ons binnen 3 werkdagen!
Ben jij benieuwd naar deze uitdaging? Mail jouw cv als bijlage via de solliciteerbutton, of direct: info@doenwerkt.nl, t.a.v. Mw. Dominique van ’t Hoog. Bel of app bij vragen naar: 06-11923092.

bekijk andere vacatures

Contact

Vul onderstaande velden in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.