Samen verder komen

Van individueel talent naar teamprestaties

Mensen zijn het meest gemotiveerd en geïnspireerd als ze het gevoel hebben met hun talenten bezig te zijn. Doen waar je goed in bent. Automatisch lever je dan betere prestaties.  Talenten op de juiste plek in de organisatie zetten is één ding, een succesvol team smeden dat efficiënt en plezierig samenwerkt is een tweede. Dit ontstaat wanner men:

  • Naar elkaar luistert en met elkaar praat
  • Vertrouwen heeft in elkaar
  • Een ieders kwaliteiten en valkuilen kent, benut en opvangt 
  • Ervoor open staat om van elkaar te leren
  • Gezamenlijk tot gedragen besluiten komt
  • Doelgericht werkt  

Teamontwikkeling is gericht op het scheppen van deze voorwaarden.

Teamontwikkeling zorgt voor verbinding van individuen met elkaar en met de organisatie en verhoogt het collectief bewustzijn. Bedoeld voor wie ruimte ziet om één, of meerdere, van de hiernaast benoemde punten te verbeteren. Onze aanpak is per vraag verschillend. Overeenkomstig is het actieve leren en de praktische toepasbaarheid. 

Teamontwikkeling bestaat uit één of meerdere dagdelen training, workshops en mediation. Wij bieden een maatwerk programma aan. Hiertoe brengen we eerst de wensen en behoeftes, de huidige en gewenste situatie, in kaart. We beginnen dus met een goed gesprek; vrijblijvend, open en helder.

Hieronder kun je meer lezen over de werkmethodieken en filosofieën waarin wij zijn gespecialiseerd.

Onze Teamontwikkel Tools

Deep Democracy

Zorg voor inclusieve besluitvorming en behaal gezamenlijke doelen

NLP

Verbeter jouw communicatie en leer afstemmen op elkaar

Belbin Teamrollen

Welke rol heb jij in jouw team en wat zegt dat?

Teamopstellingen

Laat dynamisch zien hoe mens en organisatie zich tot elkaar verhouden

Over ons

Onze missie en drijfveer is: mensen met plezier laten (samen)werken.  Dit is volgens ons bepalend is voor de ontwikkeling en het succes van individuele werknemers, teams en organisaties.

We doen dit door het invullen van vacatures op het gebied van inkoop, finance, sales en marketing voor onze klanten, veelal productie- en handelsondernemingen. En door het faciliteren van teambuilding; gesprekken, activiteiten en trainingen voor teams en managers.

DOEN Werkt is een positief kritische sparringpartner, open, eerlijk, en betrokken. We werken resultaatgericht en vanuit persoonlijke aandacht. We tonen lef, initiatief, daadkracht en doorzettingsvermogen. Wij blijven zelf ook continu leren en ontwikkelen, zodat we ons werk zo goed mogelijk  blijven doen en omdat het leuk is!

Dit zeggen anderen

  • Na een grondige analyse maak je een training mee die niet standaard uit het boekje komt. Zij weten elementen in te brengen die niet alledaags zijn, je dus volledig uit de comfortzone trekken en voorwaardenscheppend zijn voor verandering.

    Gerko Katgert Manager Mens en Organisatie - IJsel Technologie
Contact

Vul onderstaande velden in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.