Workshops

Introductie Co-Resolve

Nog geen data gepland
Co-Resolve: faciliteer participerend leiderschap in vergaderingen en brainstorms. Los spanningen op en kom tot besluiten waar iedereen achter staat! ...
details

Over ons

Wat wij doen is: mensen vinden, verbinden en ontwikkelen.
Onze missie en drijfveer is bijdragen aan optimale prestaties en optimaal werkplezier.  Dit gaat volgens ons hand in hand en is bepalend voor de groei en het succes van zowel individuele werknemers als teams en organisaties. Wij blijven zelf ook continu leren en ontwikkelen, om onze werk zo goed mogelijk te blijven doen en omdat het leuk is!

Wij zijn vindingrijk en doortastend in het vinden van nieuwe medewerkers en zetten de juiste mensen op de juiste plaats. We brengen persoonlijkheid en competenties nauwgezet in beeld middels onze assessmenttools. Daarnaast slaan we de brug van individueel talent naar effectief en plezierig teamwerk. Hiertoe bieden wij maatwerk teamontwikkelingstrajecten aan op basis van bewezen effectieve methodieken.

DOEN Werkt; resultaatgericht, persoonlijk en betrouwbaar.
Wij geloven in leren en verandering door te doen, te beleven en doorvoelen.
We tonen lef, initiatief, daadkracht en doorzettingsvermogen.
DOEN Werkt is een positief kritische sparringpartner, open, eerlijk, en betrokken.

Dit zeggen anderen

  • Kandidaten via DOEN Werkt sluiten buitengewoon goed aan op het gezochte profiel,  ze sturen pas kandidaten door als de kwalitatieve fit goed is.

    Gerko Katgert Manager Mens en Organisatie - IJsel Technologie
  • De benadering van Doen Werkt is mensgericht. Ze kijken naar wat de ander nodig heeft zonder het gewenste resultaat uit het oog te verliezen. Kennis en ervaring worden op waarde ingeschat. Door een open wijze van communiceren weten zij zowel kandidaat als werkgever te overtuigen. Door haar persoonlijkheid weet Dominique snel het vertrouwen te winnen en plezierig en effectief vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Een aanrader voor kandidaten en werkgevers.

    Pieter Pols
Contact

Vul onderstaande velden in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.